Aprill algab statistikavooga Jaapanist ja Euroopast, Föderaalreservi protokollide avaldamisest ja naelafännide mõõdukatest meeleoludest.

JPY: statistika näitab tarbijate suhtumist

JPY: statistika näitab tarbijate suhtumist

Jaapan avaldab teavet keskmise palga, juhtiva indikaatori indeksi, maksebilansi ja Eco Watchersi jooksva indeksi. Turg tunneb huvi majapidamiste kulutuste vastu: tarbijad kulutavad raha siis, kui näevad majandust stabiilsena ja väljaspool seda. Mida tugevamad on numbrid, seda rohkem tuge jeen saab.

RBA: kurss ootab

RBA: kurss ootab

Austraalia keskpank teeb kohtumisel otsused oma krediidi- ja rahapoliitika, sealhulgas intressimäära kohta. Viimane jääb eeldatavasti 0.1% juurde. Veelgi enam pakuvad huvi RBA kommentaarid: mida neutraalsemalt ta inflatsiooni ja välisolukorda hindab, seda parem AUD-le.

Fed: vaadake protokolli

Fed: vaadake protokolli

USA Föderaalreservi süsteem avaldab oma viimase koosoleku protokolli. Peamine, mis investoritele korda läheb, on järgmise intressitõusu ulatus ja aeg. Eeldatakse, et määr kasvab igal järgmisel kuuel seansil. Prognooside kinnitamine toetab USD-d.

EUR: statistika võib rabada

EUR: statistika võib rabada

Euroala käsitleb turgu suure hulga statistika alusel. Keskendu Sentixi turu sentimendi indeksile: see peaks langema. Lisaks tõmbab tähelepanu ka teenuste PMI nii kogu eurotsooni kui ka iga riigi jaoks konkreetselt.

Lisaks jaemüügile avaldatakse ka veebruari PPI. Tõenäoliselt on tulemused segased ja kui aruanded osutuvad liiga nõrgaks, läheb EUR ohtu.

GBP: nael ei tundu tugev

GBP: nael ei tundu tugev

Suurbritannias olulist statistikat ei tule. Investorid hoiavad tähelepanelikult silma peal rahapoliitikute sõnavõttudel: esiteks BoE juht Andrew Bailey ja seejärel mitmed rahapoliitika komitee liikmed. GBP ei tundu tugev ja kui keegi poliitikutest lubab "oota ja vaadata, mis juhtub", võib naelsterling hakata langema.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.