See nädal ei tule eriti aktiivne, kuid kuu lõpus on see normaalne. Investorid leiavad aga kindlasti asju, millele tähelepanu pöörata.

USD: statistika toel on ainult head

USD: statistika toel on ainult head

Esiteks tasub pilku heita konverentsi juhatuse aprillikuu CCI-le ja USA I kvartali SKT-le. Eeldatakse, et majandus on kasvanud vaid 1%. Ja mida paremad tulemused, seda rohkem toetust USD saab.

Jaapani Pank: lootes imele

Jaapani Pank: lootes imele

Jaapani regulaator koguneb koosolekule. Rahapoliitika dramaatiliste muudatuste aeg ei ole veel saabunud, mistõttu intressimäär jääb alla nulli. Turg võib aga kergesti huvi tunda inflatsioonihinnangute ja BoJ arvamuse vastu JPY devalveerimise kohta. Regulaatori karmimad kommentaarid võivad jeeni edasist langust tagasi hoida.

GBP: lootes stabiliseerida

GBP: lootes stabiliseerida

Suurbritannia ei ole makromajanduskalendris tegelikult aktiivne. Siiski esitab see endiselt CBI jaemüügi statistika aprilli ja eluasemehindade kohta. GBP on endiselt mõnevõrra madalseisus, kuid kõik head uudised võivad seda stabiliseerida.

AUD: kasv on võimalik

Riigi inflatsioonistatistika võib anda signaali Austraalia keskpanga krediidi- ja rahapoliitika peatsest karmistamisest. THI võis I kvartalis tõusta 1%-lt 1.3%-le q/q. Lootused intressimäära eelseisvale tõusule võivad Austraalia dollarit toetada.

Brent: koronaviiruse poolt alla surutud

Brent: koronaviiruse poolt alla surutud

An excessively long quarantine in Shanghai and constantly happening new outbreaks of the disease keep cutting down on the demand for fuels and influence market õli prices. Reaction to weekly reports on oil reserves in the US are now quite restrained, however, statistics should not be utterly neglected. The seasonal decline of oil reserves can support Brent prices.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.