See uus börsiturgude nädal saab olema täis statistikat. Investorid jätkavad globaalse majanduse ja geopoliitika analüüsimist. Jutumärkides on ikka liiga palju emotsioone.

Hiina: uus teave loob meeleolu

Hiina: uus teave loob meeleolu

Hiina kavatseb avaldada suure hulga statistikat, sealhulgas jaemüügiaruandeid ja töötuse taset, tööstustoodangut ja investeeringuid põhivarasse.

Aruandeperiood on märts, mis oli Hiinas karantiinikuu. Seetõttu võib statistika osutuda nõrgaks ja varjutada arengumaade valuutasid.

GBP: stress võib suureneda

GBP: stress võib suureneda

Suurbritannia koostab tööturu statistikat märtsi-aprilli ja terve ploki hinnastatistika aprilliks. Aruanded kinnitavad tõenäoliselt, et Suurbritannia majandus on pinges. Kui jah, võib surve GBP-le suureneda.

EUR: lootes stabiliseerida

EUR: lootes stabiliseerida

Euroala esitleb aprilli inflatsiooni lõplikku statistikat ja tõenäoliselt ei tule seal midagi uut. Eelnevalt sai teatavaks, et THI oli eelmisel kuul kasvanud 7.5%ni aastas, mis on EL-i jaoks väga kõrge.

Samuti tasub vaadata möödunud EKP koosoleku protokolli. Kõik vihjed rahapoliitika karmistamisele võivad eurot stabiliseerida.

USD: valitsev valuuta

USD: valitsev valuuta

Ameerika dollar naudib nõudlust kui turvalist vara nende investorite seas, kes riskide eest põgenevad. USA sisestatistika näib aga mõnevõrra segane. Sel nädalal hoiavad investorid tööstustoodangu parameetrite kõrval silma peal ka aprilli jaemüügi aruandel. Föderaalreservi juhi Jerome Powelli kõne võib esile kutsuda EUR/USD suurema volatiilsuse.

AUD: võimalused konsolideerimiseks

AUD: võimalused konsolideerimiseks

Austraalia esitleb märtsikuu juhtivat indikaatoriindeksit ja aprilli tööturu parameetreid. Tutvuge ka Austraalia Reservpanga eelmise koosoleku protokolliga. Dokument võib sisaldada vihjeid edasiste finantsotsuste tegemiseks. Praegu tundub AUD nõrk, kuid teatud vahemikus on võimalusi konsolideerimiseks.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.