See nädal ei tule kõige sündmusterohkem, kuid kapitaliturg vajab pausi, et närvid ja portfellid korda saada.

GBP: nael kardab hinnasurvet

GBP: nael kardab hinnasurvet

Suurbritannia esitab väljaanded hinnaolukorra kohta: alates jaehinnaindeksist kuni ametliku inflatsiooni ja PPI-ni. THI on eeldatavasti kasvanud fenomenaalse 9.1%ni. Inglismaa keskpank ei võta kaua aega reageerida: inflatsiooni järsk tõus on naelsterlingi jaoks negatiivne signaal.

USD: nõudlus on endiselt suur

USD: nõudlus on endiselt suur

USA hakkab avaldama PMI on tootmise ja mittetootmise ning kinnisvaraturu statistikat. Tutvuge neljapäeval esitatavate Ameerika pankade stressitestide aruannetega. Nõudlus USD järele on endiselt suur, kuna investorid põgenevad riskidest.

AUD: Aussie on stressis

AUD: Aussie on stressis

Austraalia avaldab teenuste ja tootmise PMI ja juhtiva indeksite aruande. Tutvuge Austraalia Reservpanga eelmise koosoleku protokolliga. AUD võib globaalse olukorra tõttu langust jätkata.

JPY: kõik pilgud on inflatsioonil

JPY: kõik pilgud on inflatsioonil

Jaapan konsolideerub ja võib naasta langusele, kuid seal on üksikasi. JPY tavaliselt statistikale ei reageeri, kuid sel nädalal tuleb aruanne, mis võib selle liikuma panna.

Peame silmas Tokyo baasinflatsiooni aruannet. Indeksit tõlgendatakse kui peamist inflatsiooniteavet juhtivaks. THI kasv võib panna Jaapani keskpanga muutma oma arvamust rahapoliitikast ja panna jeen kohapeal kasvama.

EUR: ootan EKP juhi kõnet

EUR: ootan EKP juhi kõnet

Euroala valmistub CCI väljalaseks, mis võib näidata mõningast stabiilsust, ja avaldab mõned PMI indeksid. Samuti on ette nähtud EKP juhi Christine Lagarde'i kõne. Kui tema kommentaarid puudutavad krediidi- ja rahapoliitikat ning osutuvad otsustavaks, võib euro kindlustada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.