Juuli kolmas nädal on tihe uudiste ja sündmustega – Euroopa Keskpanga ja Jaapani keskpanga intressiotsused ning Ühendkuningriigi ja Kanada tööhõive- ja inflatsiooniandmed.

USD: kinnisvaraturg

USD: kinnisvaraturg

Turu ootused USA keskpanga 100-punktisele intressimäära tõstmisele pakkusid Ameerika valuutale palju toetust. Kinnisvaraandmed võivad aga langeda, nõrgendades seega karusid, kes pole juba niigi muljetavaldavad. Ehituslubade ja olemasoleva kodumüügi aruanded avaldatakse teisipäeval ja kolmapäeval.

Ühendkuningriik: palju uudiseid

Ühendkuningriik: palju uudiseid

See algab teisipäeval tööhõive andmetega (nõudjate arvu muutus ja töötuse määr). Järgmisel päeval avaldab riik palju hindade kohta käivaid numbreid (PPI sisend, PPI väljund, CPI, Core CPI, RPI ja HPI). Reedel pakutakse lugemist jaemüügi ja tootmise / teenuste PMI-de kohta. Hetkel on nael korrigeerimas ja tugevad numbrid võivad aidata tal tõusta.

AUD: vihjab intressimäärade tõstmisele

AUD: vihjab intressimäärade tõstmisele

Teisipäeval hoiavad turuosalised tähelepanelikult silma peal Austraalia keskpanga rahapoliitika koosoleku protokollidel ja otsivad vihjeid rahapoliitika edasise karmistamise ehk 50-punktilise intressimäära kohta. Kui see juhtub, võib AUD saada märkimisväärset tuge.

Keskpankade koosolekud

Keskpankade koosolekud

Neljapäeval peaksid EKP ja BoJ teatama oma intressiotsused. Investorid ei kahtle peaaegu üldse, et Euroopa regulaator tõstab baasintressimäära 25 baaspunkti võrra, esimest korda pärast 2011. aastat. Siiski ootavad nad huviga pressikonverentsi, kus EKP teatab järgmisest intressimäära tõstmisest juba XNUMX. aastal. septembril. Vastupidi, Jaapani keskpangal pole oodata üllatusi, kuid jenipaaride volatiilsus võib tõusta.

Inflatsioon Kanadas

Inflatsioon Kanadas

Jaemüügi ja põhijaemüügi andmed avaldatakse reedel. Inflatsioon võib jätkuda ja see on CAD-i jaoks märkimisväärne miinus – vaatamata Kanada keskpanga otsusele kurssi tõsta, langes rahvusvaluuta pärast seda uudist. Investorid on tõesti mures, et see Kanada regulaatori otsus võib suurendada majanduslanguse riske.


Materjali valmistab ette

Finantsanalüütik ja edukas kaupleja; eelistab oma praktikas väga lenduvaid instrumente. Korraldab igapäevaseid veebiseminare kauplemise kohta ja kujundab RoboForexi õppematerjale.