Nagu tavaliselt, toob kuu algus kogu maailmast statistikavoogu ja kujundab teatud arusaama toormaterjalide tootmises toimuvast. See saab olema huvitav.

Brent: liiga palju stressi

Brent: liiga palju stressi

Sel nädalal viib OPEC+ läbi kohtumise, kus liikmesriigid arutavad toormaterjalide tootmise laiendamist. Pidage meeles, et tänavu augustis saab 2020. aasta OPEC+ leping täielikult läbi: kogu turult ära võetud naftamaht jõuab lõpuks tagasi. Samuti võib Brenti pingestada geopoliitiline olukord.

GBP: mille BoE otsustab?

GBP: mille BoE otsustab?

Augusti alguses korraldab Briti regulaator kohtumise ja otsustab edasised sammud rahapoliitikas. Tõenäoliselt kasvab intressimäär 50 baaspunkti võrra. GBP on valmis vastavalt kasvama, kuid palju sõltub USD liikumistest.

EUR: palju statistikat

EUR: palju statistikat

Augusti alguses annavad eurotsoon ja teatud riigid välja suure statistikaploki. Vaadake juunikuu töötuse määra: suure tõenäosusega jääb see 6.6% juurde. Tutvuge ka kogu euroala ja suurte riikide teenuste PMI-ga ning jaemüügiaruannetega. Praegu on EUR neutraalne ja suudab kasvada, kui halbu uudiseid ei ilmu.

USD: tähelepanu tööturule

USD: tähelepanu tööturule

Nagu tavaliselt, avaldab USA kuu alguses tööturu aruannete voo. Oleme huvitatud töötuse määrast, mis jääb juulis tõenäoliselt 3.6% juurde, ja NFP-st. Mida tugevam on statistika, seda parem USD jaoks.

JPY: devalveerimine lükkub edasi

JPY: devalveerimine lükkub edasi

Jeeni devalveerimise stsenaarium on ajutiselt tühistatud, mis on hea uudis. Suve uuel nädalal esitab Jaapan olulise aruande kodumajapidamiste kulutuste kohta, mida tõlgendatakse kui juhtivat inflatsiooni avaldamist. Kõrged tulemused on signaal inflatsiooni kiirenemisest, mis on Jaapani jaoks hea uudis. JPY võib veidi kasvada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.