Augusti uus nädal toob meieni palju statistikat erinevatest riikidest, kinnitust intressimäärade trendidele ja võib-olla ka uudiseid kaup turul.

GBP: tööturu statistika

GBP: tööturu statistika

Suurbritannia annab infot, mis teeb selgeks, mis toimub majandussüsteemis, nimelt – tööturul. Möödunud kuul võis töötuse määr püsida muutumatult 3.8%, keskmine palk mais-juulis kasvada 4.7%. Varem kasvas see indeks 6.2%. Mida tugevamaks statistika selgub, seda rahulikum on GBP.

NZD: reguleerija peab otsustama

NZD: reguleerija peab otsustama

Uus-Meremaa reservpank peab koosoleku ja otsustab intressimäära. Eeldatakse, et see kasvab 2.5 protsendilt 3 protsendile. Need prognoosid sisalduvad juba omavääringu noteeringutes. Rahapoliitika karmistamine on praegu NZD kursi jaoks hea.

EUR: neutraalne statistika rahustab

EUR: neutraalne statistika rahustab

Euroala avaldab palju huvitavat statistikat. Kõige olulisem teave peab olema II kvartali uus SKP hinnang. Majandus oleks võinud prognooside kohaselt kasvada 2%. Kõik kõrvalekalded sellest tasemest arvestatakse kiiresti euroga. Juulis võis inflatsioon Euroopas jääda 0.7% tasemele. Kui siin midagi ootamatut ei juhtu, jätavad investorid aruande lihtsalt vahele.

USD: jaemüügi tulemused on demonstratiivsed

USD: jaemüügi tulemused on demonstratiivsed

USA esitab hulgaliselt jaemüügituru statistikat: kasvavast inflatsioonist ja krediidihuvist võib tulla mõningaid langusi. Pange tähele juuli jaemüügiaruannet: indeks võis kasvada 0.2% m/m, samas kui juunis kasvas see 1%. Tugev statistika on USD jaoks hea signaal.

Brent: Saudi Aramco määrab trendi

Brent: Saudi Aramco määrab trendi

Tähtsaid sündmusi ei ole oodata õli turul. Värsked uudised, et maailma suurim naftafirma Saudi Aramco plaanib tootmist suurendada, võivad aga noteeringutele survet avaldada.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.