Pärast kohalikku optimismitõusu taastub nõudlus turvaliste varade järele. USA dollar tõmbab taas tähelepanu ning turud eelistavad riske vältida.

GBP: naela jaoks pole häid uudiseid

GBP: naela jaoks pole häid uudiseid

Suurbritannia valmistub avaldama tööturu statistikat, tööstustoodangu aruannet ja septembri SKPd. Tõenäoliselt kinnitavad kõik aruanded Briti majanduse süsteemseid probleeme. Olukord on GBP jaoks halb. Inglismaa keskpank korraldab koosoleku ja tõstab intressimäära, kuid jääb väga ettevaatlikuks.

JPY: jeen devalveerub

JPY: jeen devalveerub

Jaapan avaldab palju erinevaid aruandeid, sealhulgas tööstustoodangu, autotööstuse tellimuste, maksebilansi ja Eco Watchersi hindamisnäitaja kohta. Kui miski ei viita hindade kasvule riigis, jätkab JPY devalveerumist.

USD: kõrgem, tugevam

USD: kõrgem, tugevam

Septembri olukord tööhõivesektoris on selge, käes on hindade ja nõudluse aruannete aeg. USA hakkab avaldama aruandeid jaemüügi ja inflatsiooni kohta ning viimane parameeter võib USD kasvu kiirendada. Kõrge CPI laseb Fedil jätkata intressimäära tõstmist ja USD jaoks on see hea uudis.

Hiina: väike lootus toetusele

Hiina: väike lootus toetusele

Hiina on tagasi oma nädalaselt puhkuselt ja on valmis demonstreerima värsket statistikat. Ta väljastab kaubandusbilansi parameetrid, otseinvesteeringute mahud, PPI ja inflatsiooniaruande. Tugevad aruanded toetavad riskantseid varasid, kuid lootust on vähe.

G20: üldised probleemid

G20: üldised probleemid

Kolmapäeval toimub G20 tippkohtumine, kus arutatakse armsaid majanduslikke ja poliitilisi küsimusi. Tuleb teha mõni oluline otsus ja turu volatiilsus võib suureneda. Alates kolmapäevast toimub IMFi ja Maailmapanga konverents. Osapooled võivad arutada rahapoliitikat, finantsregulatsioone ja stressi maailmamajanduses.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.