See nädal võib olla valuutade jaoks suhteliselt vaikne, kuid sellel tasub silma peal hoida õli hinnad ja Föderaalreservi ametnike retoorika.

EUR: tähelepanu EKP aruannetele

EUR: tähelepanu EKP aruannetele

EKP karmistamispoliitikal on eurole positiivne mõju. Euroala avaldab tootmis- ja teenindussektori novembri äritegevuse indeksid. Tähelepanu tuleks pöörata eelmise Euroopa Keskpanga koosoleku aruannetele, kuna need võivad sisaldada teavet tulevaste eelarvemuutuste kohta.

NZD: intressimäärade tõstmine jätkub

NZD: intressimäärade tõstmine jätkub

Uus-Meremaa reservpank tuleb kokku ja otsustab intressimäära üle, mis tõenäoliselt tõuseb praeguselt 3.5%lt aastas. RBNZ on varem teatanud oma kavatsusest tõsta intressimäära, et võidelda järk-järgult ülemaailmse inflatsiooniga. NZD vahetuskursi jaoks on see soodne toiming.

USD: nõudlus jätkub

USD: nõudlus jätkub

USA valmistub avaldama oktoobrikuu kinnisvaraturu andmeid ja kestvuskaupade tellimuste parameetreid. Need aruanded aitavad mõista tarbijate kulutuste struktuuri. Nõudlus USD järele võib jääda ajakohaseks.

JPY: devalveerimise vältimine

JPY: devalveerimise vältimine

Jaapan avaldab Tokyo tarbijahinna põhiindeksi, mis on üldise inflatsiooni juhtiv näitaja trend. JPY on siiani suutnud vältida devalveerimise naasmist, kuid see on tõenäoliselt ajutine.

CAD: naftahinnad on olulised 

CAD: naftahinnad on olulised

Kanada annab teavet oma jaemüügi kohta ja avaldab eluaseme hinnaindeksi. Siiski keskendutakse USA dollari käitumisele ja kaup hinnaliikumised. Õli nõrkus avaldab survet CAD-ile.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.