Sel nädalal suureneb makromajanduslike aruannete voog, OPEC+ kohtumine ja turg reageerib Hiina arengutele.

EUR: otsib tugipunkti

EUR: otsib tugipunkti

Euroala valmistub avaldama erinevate näitajate statistikat. Eriti tähelepanuväärne on novembri esialgne inflatsiooniaruanne. Kui tulemused ületavad ootusi, on EKP sunnitud intresse agressiivsemalt tõstma. Järelikult oleks see euro kursile hea tugi.

Brent: OPEC annab signaali

Brent: OPEC annab signaali

Järgmise OPECi ja OPEC+ kohtumise tulemused võivad anda märku tulevastest tootmisparameetritest. Siin pole palju intriigi: praeguses etapis täidavad liikmesriigid isegi praeguseid kvoote suurte raskustega. Huvitavamad on kartelli kommentaarid nõudluse ja pakkumise väljavaate kohta. Tõenäoliselt ei saa Brent siin mingit tuge.

USD: tagatud statistikaga

USD: tagatud statistikaga

Fookuses on USA novembri tööturu statistika. Väärtused on tõenäoliselt keskmised, tööpuudus jääb 3.7% juurde ja põllumajandusega mitteseotud palgafondid suurenevad 200,000 XNUMX võrra. See tähendab, et USA majandus on stabiilne ja talub suurepäraselt kasvavaid laenukulusid. Selle taustal saab Fed jätkata poliitika karmistamist, mis toetab USD-d.

AUD: Hiina surve

AUD: Hiina surve

Austraalia esitab oma jaemüügiandmed, mis illustreerivad hinnakeskkonda ja tarbijate aktiivsust. Suvehooaja ootuses võivad müüginumbrid tõusta, mis toetaks majandust. Kuna AUD on aga Hiinast pärit negatiivsete uudiste suhtes väga tundlik, on AUDi tugev taastumine ebatõenäoline.

Hiina: halbade uudiste edastaja

Hiina: halbade uudiste edastaja

Hiinas toimuvad ulatuslikud protestid Covidi-vastaste rangete piirangute kehtestamise üle. Sellel võib olla negatiivne mõju tervele hulgale riskantsetele varadele. Statistika osas avaldab Hiina andmed oma tööstus- ja teenindussektori äritegevuse kohta. Nende sektorite tulemused võivad näidata langust, millel võib olla negatiivne mõju riskantsetele varadele.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.