Sel nädalal statistikat palju ei tule, kuid uudiste taust jääb helge ja pingeline.

USD: järgige kommentaare

USD: järgige kommentaare

Eeldatakse, et Fed teeb sageli kommentaare, mis võivad USD vahetuskurssi mõjutada. Viitamist väärib Michigani ülikooli veebruari tarbijate kindlustunde indeks – oodata on kerget tõusu.

EUR: märgatav nõrkus

EUR: märgatav nõrkus

Euroala avaldab veebruariks Sentixi investorite usaldusindeksi – oodata on paranemist. Detsembri jaemüük piirkonnas ei pruugi olla julgustav ja sama kehtib ka Euroopa Komisjoni majandusväljavaadete kohta. EUR püsib EKP majandusmeeleolu tõttu nõrgal positsioonil.

AUD: vaja on tuge

AUD: vaja on tuge

Austraalia keskpank korraldab uue koosoleku ja tõstab teate kohaselt aastaintressi 3.1 protsendilt 3.35 protsendile. AUD vajab pärast eelmise nädala langust tuge.

GBP: Brexiti analüüsimine

GBP: Brexiti analüüsimine

Ühendkuningriik on makrokalendris väga aktiivne, nii 4. aasta neljanda kvartali esialgne SKT kui ka tööstustoodangu statistika on kavas avaldada. Inglismaa keskpank valmistub kommenteerima – see on GBP jaoks oluline. Fundamentaalsest vaatenurgast lähtub GBP negatiivsus ka investoritelt, kes analüüsivad Brexiti protsessi viimase kolme aasta jooksul.

Hiina: signaalid turule

Hiina: signaalid turule

Hiina naaseb statistikakalendrisse koos teabega kaubavahetuse bilansi, uute laenumahtude ja hinnakeskkonna kohta – arvud on eeldatavasti erinevad. Positiivsete uudiste korral saavad riskiga seotud varad suurepärast tuge.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.