Investorid on huvitatud turvalistest varadest, mis soosivad USA valuutat, kuid kui kaua see kestab, on lahtine küsimus.

USD: prioriteet on inflatsioon

USD: prioriteet on inflatsioon

Selle nädala peamine väljaanne on USA tarbijahinnaindeksi jaanuari aruanne. Eeldatakse, et aastane inflatsioon on langenud 6.5%-lt 6.2%-le, samas kui kuupõhine inflatsioon võib pärast detsembris toimunud 0.5%-list langust tõusta 0.1%. See oleks USD-le tugev tugi.

GBP: jääb vahemikku 1.20–1.22

GBP: jääb vahemikku 1.20–1.22

Investorid keskenduvad detsembri ja jaanuari tööturuandmete avaldamisele. Töötuse määr võib jääda 3.7% juurde, samas kui oktoobri-detsembri keskmine palk võib langeda 6.2%ni. Jaanuaris võivad töötute hüvitised langeda 19,700 17,900-lt 1.20 1.22-le. GBP kurss jääb vahemikku XNUMX-XNUMX eeldusel, et statistikast üllatusi ei tule.

AUD: rõhk tõuseb

AUD: rõhk tõuseb

Austraalia esitab aruande oma tarbijate kindlustunde ja ettevõtete meeleolu näitajate kohta. Need näitajad võivad langeda, mis avaldaks AUD positsioonile rohkem survet.

JPY: SKP taga

JPY: SKP taga

Jaapani jeen nõrgeneb õrnalt, seda ka USA dollari surve mõjul. JPY-d võiks toetada Jaapani neljanda kvartali SKP aruande avaldamine. Majandus võiks kasvada 4% aastas ja 2% q/q, mis oleks optimistlik tulemus.

CAD: tugi puudub

CAD: tugi puudub

Kanada avaldab tootmis- ja hulgimüügi andmed ning tootjahinnaindeksi. Kui statistika CAD-ile piisavalt tuge ei paku, võib langus veelgi süveneda.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.