Tõenäoliselt ei too see nädal ootamatuid uudiseid ja otsustavaid muutusi, kuid see nõuab turuosalistelt suurt tähelepanu poliitikasignaalidele ja mõningate andmete avaldamisele.

EUR: lootus toetusele

EUR: lootus toetusele

Sel nädalal on Euroopa statistikat nii üksikute riikide kui ka eurotsooni kohta ohtralt. Veebruari teenuste ja töötleva tööstuse äritegevuse indeks väärib pilku heitmist – see võib olla varasematest näitajatest pisut tugevam. Tugev raport toetab euro positsiooni.

NZD: tähelepanu RBNZ-le

NZD: tähelepanu RBNZ-le

Uus-Meremaa reservpank jätkab intressimäära tõstmist vastavalt oma teadaandele. RBNZ koguneb sel nädalal ja tõenäoliselt otsustab iga-aastase intressimäära tõstmise 4.25%-lt 4.75%-le. NZD kursi jaoks on keskpanga stabiilsus ja järjepidevus heaks toeks.

USD: Fed minutid

USD: prioriteet on inflatsioon

USA Föderaalreserv avalikustab oma eelmise koosoleku protokolli, millest investorid otsivad tavapäraselt vihjeid ja vihjeid järgmistele fiskaalsammudele. Tulevaste intressimäärade teema on praegu kapitaliturgude jaoks oluline teema ja aitab kaasa USD tugevusele.

JPY: inflatsioon annab signaali

JPY: inflatsioon annab signaali

Jaapan avaldab veebruari statistika Tokyo tarbijahinna põhiindeksi kohta – see näitaja juhib üldist inflatsioonimäära. Eeldatakse indikaatori tõusu, mis võib survestada JPY vahetuskurssi.

G-20 tippkohtumine: ülemaailmsete küsimuste arutamine

G-20 tippkohtumine: ülemaailmsete küsimuste arutamine

Kolmapäeval avatakse uus G-20 tippkohtumine. Selliste sündmuste käigus tehakse harva olulisi otsuseid, mille eesmärk on pigem kavatsuste väljendamine ja oluliste teemade arutamine. Kui tippkohtumine kulgeb üllatusteta, ei ohustata riskivarasid.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.