USD: pinged tõusevad kõrgele

USD: pinged tõusevad kõrgele
Kuidas investeerida 10,000 XNUMX USD?

USA dollar nõrgenes nädala alguses, kuid see on reaktsioon Fedi erakorralisele kohtumisele. USD edasised kõikumised sõltuvad otseselt sellest, kuidas regulaator pangandussektori olukorda kommenteerib. Sellises keskkonnas jääb statistika tagaplaanile.

EUR: palju mõjutegureid

EUR: palju mõjutegureid

Euroala rahandusministrid tulevad kokku 14. märtsil algaval majandus- ja rahandusnõukogu istungil. Tõenäoliselt on päevakorras majanduse elavdamine ja rahaline jätkusuutlikkus. Avaldatavast statistikast väärivad pilku tööstustoodangu aruanded. EKP koosolek lõpeb suure tõenäosusega 50 baaspunktilise intressimäära tõstmisega, kuid ilma täiendavate kommentaarideta jääb euro vaidlustamata.

AUD: USA dollari mõju

AUD: USA dollari mõju

Austraalia avaldab oma jaanuari tööturuandmed – need võivad kajastada kohapealset paranemist. Austraalia keskpank avaldab kord kvartalis bülletääni, mis võib anda ülevaate inflatsiooniootustest. AUD liigub kooskõlas USA dollari mõjuga, mis on praegu kõige tugevam tõukejõud.

JPY: devalveerimine pausi ajal

JPY: devalveerimine pausi ajal

Jeen on langenud, kuid USD-positsioonide kohalik nõrgenemine võib selle stsenaariumi ajutiselt tühistada. Uus keskpanga president määratakse ametisse aprillis, kuid tõenäoliselt see regulaatori kurssi ei muuda. Turuosalistele võivad huvi pakkuda eelkõige andmed Jaapani aasta alguse kaubandusbilansi ja kodumaiste masinaehitustoodete tellimuste mahu kohta.

GBP: ootan tööturu andmeid

GBP: ootan tööturu andmeid

Ühendkuningriik esitab Inglise keskpanga finantspoliitika komitee koosoleku protokolli. Lisaks tuleb avaldada jaanuari ja veebruari tööhõiveandmete plokk – tugevad aruanded võivad toetada GBP vahetuskurssi.


Materjali valmistab ette

Forexi kaupleja, kellel on rohkem kui 10-aastane juhtivate investeerimispankade kogemus. Ta annab oma kaalutud ülevaate turgudest analüütiliste artiklite kaudu, mida RoboForex ja muud populaarsed finantsallikad regulaarselt avaldavad.